עוגת בננות טבעונית

מתכון עוגת בננות טבעונית

כלים:

שתי תבניות אינגליש קייק

מרכיבים:

  • שתי כוסות קמח לבן
  • כפית אבקת סודה לשתייה
  • שקית אבקת אפיה
  • חצי כפית מלח
  • שלושת רבעי כוס סוכר
  • רבע כוס שמן
  • רבע כוס סילאן
  • רבע כוס חלב סויה
  • שלוש בננות בשלות

אופן ההכנה

חממו תנור ל- 180 מעלות. טרפו בקערה את כל המרכיבים היבשים. בקערה נפרדת מעכו את הבננות וערבבו עםיתר המרכיבים הרטובים. הוסיפו את הבלילה לתערובת היבשה, וערבבו היטב לקבלת מרקם אחיד, פחות או יותר. שפכו את התערובת לתוך התבניות המשומנות, ואפו כ-35 דקות להזהבה ועד להתפשטותם של ניחוחות נפלאים בבית.

בתיאבון!

שתפו: